Suurenna fonttiaPienennä fonttia

Karjala - Ajankohtaista

Karaokemestaruus Karjalaan

(lisätty: 06.10.2017)

Kuopion Tahkolla ratkottiin Eläkeliiton valtakunnalliset karaokemestaruuskilpailut.

Naiset 65+ -sarjan mestariksi lauloi Arja-Inkeri Joas Kymenlaaksosta. Kunniamaininnan saivat Eija Partanen Ylä-Savosta ja Marja-Terttu Rytkönen Etelä-Pohjanmaalta.

Miehet 65+ -sarjassa mestaruuden otti Jukka Korpela Etelä-Savosta. Kunniamaininnan tuomaristo antoi Timo Uusikylälle Varsinais-Suomesta ja Matti Kovaselle Pohjois-Savosta.

50–64-vuotiaiden naisten sarjassa mestariksi nimettiin Kaija Pietilä Satakunnasta. Kunniamaininnalla palkittiin Kirsi Ukkonen Kymenlaaksosta ja Marita Ilmonen Keski-Suomesta.

50–64-vuotiaista miehistä mestariksi nousi Oiva Makkonen Karjalan piiristä. Kunniamaininnan saivat Timo Paananen Pohjois-Pohjanmaalta ja Keijo Annala Keski-Pohjanmaalta

Yleisöäänestyksen suosikit olivat Eija Partanen Kiuruvedeltä ja Matti Kovanen Kuopiosta.

Lue lisää täältä